Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск вирішив видалити свій аккаунт в Твіттері. Своє останнє повідомлення він написав рано вранці 17 червня. Разом з цим він перейменував свою сторінку з Elon Musk на Daddy Dotcom. Схоже, Маск знову хоче уваги, і у нього вийшло привернути до своєї персони багатомільйонну аудиторію.

- Щойно видалив свій Twitter, - написав Маск у своїй останнього запису.

Пост зібрав понад 75 тисяч лайків. При цьому багато юзери всерйоз засмутилися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Перед цим у Маска виник невеликий конфлікт після того, як він опублікував малюнок із зображенням персонажа відеоігри Nier: Автоматів по імені 2B. Один з користувачів вказав Маску на те, що той не підписав автора зображення. Ілон, в свою чергу відповів, що кожен може дізнатися автора малюнка самостійно. Це цілком логічно, але закон про авторські права ніхто не скасовував, особливо, коли малюнок використовується медійна особистість.

В результаті Маск зовсім видалив свою сторінку. Зазначимо, що на його аккаунт підписані 27 мільйонів чоловік. Раніше його вже звинувачували у спробі маніпулювати акціями компанії з допомогою постів в Твіттері.

Читай Знай.uа в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.