Корейський виробник Samsung випустив нове оновлення для своїх торішніх флагманів Galaxy S9 і Galaxy S9+. Схоже, компанія не забула про своїх користувачів, і випустила приємне оновлення для своїх флагманів, нехай навіть і торішніх. Оновлення не просто вплине на безпеку даних користувачів, але і покращує характеристики смартфона, збільшивши функціонал.

Відомо, що тепер і Samsung Gaalxy Note 9, який теж був одним з кращих гаджетів в 2018 році обзавівся таким же темний режимом зйомки.

Прошивка важить 574 МБ і вона вийшла під номером G965FXXU5CSF2. В ній розробники компанії додали патч безпеки за червень. Крім цього, у новій версії програмного забезпечення поліпшили фронтальну камеру з індикатором розмиття фону, сканер QR-кодів і, найголовніше, додали нічний режим зйомки Night Mode, який раніше з'явився в смартфонах Galaxy S10.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це відмінна новина для тих, хто не хотів купувати Galaxy S10 за великі гроші, але без нічної зйомки не міг обходиться. У всякому разі, будемо сподіватися, що оновлення не погіршить роботу смартфона, як це було восени 2018 року, коли оновлення змусило гаджети гальмувати.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.