В базі даних програмного забезпечення Geekbench з'явився черговий флагманський смартфон компанії Huawei. Мова йде про модель Nova 5 Pro, якій дістанеться чіпсет Kirin 980. За чутками, смартфон стане флагманським, і зможе перевершити за всіма показниками навіть Galaxy S10, який вийшов ще в лютому цього року.

Бенчмарк підтверджує наявність 7-нанометрової однокристальних системи і 8 Гб оперативної пам'яті, а також операційну систему Android 9.0 Pie, незважаючи на всі проблеми китайської компанії з Google. Результат Huawei Nova 5 Pro склав 3520 / 9497 балів. Це не рекордно багато, але враховуючи, що компанія вміло оптимізує ПО під свої смартфони, у девайса є всі шанси зайняти лідируючі позиції в рейтингах.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Передбачається, що ціна моделі складе близько $600. Разом з Huawei Nova 5 Pro китайський виробник може також випустити такі смартфони, як Nova 5i і Nova 5i Pro на Kirin 710 і Nova 5 з ще не представленої SoC Kirin 810. Коли девайс з'явиться на ринку - невідомо. Інсайдери припускають, що вихід відбудеться в кінці літа або на початку осені.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.