Коли 7 років тому Apple представила світу свою програму “Карти”, фанати компанії затамували подих. Користувачі сподівалися, що у Google Maps з'явився конкурент, який зможе затьмарити дітище пошуковика. Однак, вже представлений продукт виявився сирим, і його треба було терміново допрацьовувати.

Але в iOS 13 Apple зробила так, що її карти стали навіть краще, ніж у Google.

Оскільки з позиціюванням у Apple Maps давно немає проблем, останнім часом Apple тільки й робила, що підвищувала точність своїх карт. Компанія випускала сотні автомобілів з камерами, які поліпшували точність навігації, щоб привернути до себе набагато більше користувачів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Навіть цей невеликий ролик демонструє, наскільки плавно реалізовано візуальне переміщення в Apple Maps, на відміну від Google Maps. Яблучно корпорації вдалося поліпшити карти так, щоб ті затьмарили дітище Google. Проте, це лише початок шляху, але Apple дала нам зрозуміти, що iOS 13 - це тільки початок.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.