У травні 2019 року Huawei потрапила в немилість США і отримала ряд санкцій, які наказали американські компанії припинити співпрацю з відомим китайським брендом. Після введення заборони Google, Intel, Qualcomm і Microsoft відмовилися працювати з виробником з Китаю. У Huawei справи йдуть не дуже гладко, так як нові смартфони доведеться випускати з новою ОС, розробкою якої займалася сама компанія.

Як повідомляє The Verge, в онлайн-магазинах софтверного гіганта ноутбуки Huawei раптово повернулися в продаж. І це дуже дивно, так як вони під забороною для американських компаній.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувач Twitter WalkingCat звернув увагу, що ноутбуки Huawei MateBook 13, MateBook і MateBook X Pro знову доступні для придбання в США. Компанія Microsoft вперше дала відповідь.

"Ми, як і раніше будемо реагувати на багато ділові, технічні та нормативні складності, пов'язані з недавнім додаванням Huawei в список заборонених організацій на території США. Тим не менш, ми відновлюємо продаж існуючих запасів пристроїв Huawei в Microsoft Store", – так відповіли представники Microsoft виданню The Verge.

Яким чином компанія знайшла лазівку в законах США і санкції проти Huawei - невідомо.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.