Багаторічна розвиток голосових асистентів незалежними корпораціями так і не призвело до їх повноцінної інтеграції в життя користувачів.

Цей факт визнав Білл Стейсиор, колишній керівник команди по розробці та вдосконаленню Siri в Apple. І хоча голосові помічники можуть виконувати купу простих і примітивних завдань, це мало, щоб помічники увійшли в наше життя цілком. Набагато простіше зробити кілька натискань на екран смартфона, щоб включити будильник, ніж викликати Siri і просити її поставити будильник на певний час. До того ж, голосовий помічник може не завжди розпізнавати мову, особливо, якщо мова не досить чітка.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“На мою думку, ні один віртуальний помічник на сьогодні не здатний розуміти людей так само природно, як їх розуміють інші люди, - каже Стейсиор. - Я думаю, що всі вже вивчили, які команди голосові асистенти можуть виконати, а які – не можуть.”.

Так, Білл не відмовляється від помічників, але їх розвиток знаходиться на початковій стадії, а поки вони годяться тільки для залучення уваги.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.