За минулий тиждень відразу п'ять моделей iPhone впали в ціні. Повідомляється, що ціни впали приблизно на кілька тисяч гривень, що не може не радувати користувачів.

Не дивно, що ціни продовжують падати, так як після виходу iPhone 2019 попередні версії гаджетів можна вважати офіційно застарілими. Серед них iPhone 7 і iPhone 8 в різних модифікаціях.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім цього, на цьому тижні відмічено серйозне збільшення ціни на дві моделі iPhone. Мова йде про iPhone XS і iPhone XS Max з 512 ГБ вбудованої пам'яті. Швидше за все, ціни будуть постійно знижуватись, аж до виходу нового iPhone, iPhone 7 і зовсім будуть продавати зі складів, оскільки він залишиться актуальним тільки до 2020 року.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.