Як і очікувалося, французький автогігант вчора представив нове покоління електромобіля Renault Zoe, який користується величезною популярністю в Європі. Це вже третє покоління після оригінальної моделі, випущеної в 2012 році, і другого покоління Zoe Z. E. 40 2016 року.

Що стосується зовнішнього вигляду, новинка практично не відрізняється від свого попередника. Якщо оригінальна модель Renault Zoe оснащувалася акумуляторної батарей ємністю 22 квт-год, а другого покоління мало блоком ємністю 41 квтг, то нове третє покоління Zoe Z. E. 50 може похвалитися батареєю на 52 кВт·ч.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Що стосується тривалості їзди без підзарядки, автомобіль здатний проїхати до 392 км, і це досить багато, хоч і автомобіль вважається компактним.

Повна зарядка за допомогою стандартного 7-киловаттного настінного зарядного пристрою займе 9 годин 25 хвилин. При прискореної зарядки за 30 хвилин можна зарядити автомобіль на 192 км їзди, що не може не радувати тих, хто не любить довго чекати.

Про ціни поки говорити рано, а вихід автомобіля запланований на осінь цього року.

Нагадаємо, що консоль PlayStation 4 хоч і була популярною років 5 тому, на сьогоднішній день варто визнати, що вона сильно застаріла. Втім, у 2020 році на зміну прийде нова приставка, яка здивує користувачів своїми характеристиками. Експерти вирішили порівняти з можливостями ці консолі, щоб з'ясувати їх головні відмінності. Виявилося, що PS5 в 7-8 разів могутніше PS4, і це викликало шок у користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi розлютила користувачів по всьому світу. Відомо, що компанія прибрала бета-версію черговий прошивки, що не сподобалося користувачам. Виявилося, що бета-версії набагато краще працюють на смартфонах, ніж фінальні версії, які доступні кожному користувачеві.

Також Знай.uа писав, що Google Chrome отримав велике оновлення, серед яких і поліпшення продуктивності, а також режим економії трафіку. Тепер браузер використовується менше ресурсів смартфона, що збільшує його тривалість роботи.