Компанія Volkswagen оголосила, що електромобіль VW ID.3 і всі інші представники сімейства електромобілів ID отримають підтримку швидкісний зарядки до 125 кВт, а також гарантію на батарею на 8 років або 160 тис. км пробігу. Це чудові новини для тих, хто тільки намагається увійти в світ електрокарів, але їх вартість та ремонт можуть відлякати потенційних покупців.

Німецький автовиробник гарантує, що по закінченню 8 років експлуатації або 160 тис. км пробігу ємність акумулятора складе як мінімум 70% від первісної. Таким чином, для стартової версії ID.3 1ST з батареєю на 58 квтг і запасом ходу 420 км це означає збереження ємності на рівні не менше 40,6 квтг і запасу ходу близько 300 км. Так, в еквіваленті дистанції це вже мало, але не всі навіть звичайні автомобілі можуть прослужити 8 років без будь-яких поломок.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Volkswagen очікують, що в 50% випадків власники електромобілів VW ID. будуть заряджати їх будинку, у 20% випадків - на роботі, в 25% - у публічних місцях і тільки 5% - на зарядках на швидкісних трасах. Проте, компанія подбає і про швидкісних трасах, і розмістить кілька зарядних станцій на більшості автобанів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.