Інсайдер Teme поділився першими подробицями і рендерами нового планшета Huawei MediaPad M6. Відразу варто відзначити, що смартфон отримав потужний процесор, а також об'ємний акумулятор.

Пристрій, згідно витоку, оснастять 10.7-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 2K і підтримкою технології Dolby Vision (HDR). За продуктивність новинки буде відповідати фірмовий 7-нанометровий процесор Kirin 980, який на сьогоднішній день вважається топовим. Планшет також отримає акумулятор на 7300 маг з портом USB-C, 3.5-міліметровий роз'єм для навушників, основну камеру на 13 Мп і фронтальну на 8 Мп. Акумулятор досить об'ємний, що гарантує девайсу величезний показник автономності.

З цікавого в апараті буде чотири динаміки Harman Kardon з функцією Dolby Atmos, підтримка стилуса M-Pen і сканер відбитків пальців на бічній стороні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується дати виходу, гаджет представлять вже 21 червня, а ось про ціну поки говорити рано.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.