Нещодавно представлений в Європі смартфон Xiaomi Mi 9T (він же Redmi K20 для китайського ринку) нарешті прямує в Україну.

І відразу на старті продажів Xiaomi вирішила влаштувати для українців FLASH-розпродаж новинки. Пройде вона 27 червня, і в цей день смартфон можна буде купити на тисячу дешевше — за 9 999 гривень. Досить приємна ціна за смартфон, який сміливо можна назвати флагманським. На ринку Китаю він користується величезним успіхом, так що до нас він дістався практично через місяць.

В наявності буде версія з 6/128 ГБ пам'яті і тільки в одному кольорі - чорної (Carbon Black). Після цього в магазинах буде також версія з 6/64 ГБ пам'яті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується характеристик, Xiaomi Mi 9T отримав 6,39-дюймовий AMOLED дисплей, висувну 20-мегапіксельну фронтальну камеру, подэкранный сканер відбитків пальців, потрійну основну камеру (48+8+13 Мп, процесор Snapdragon 730, акумулятор ємністю 4000 маг з підтримкою 18-ватної зарядки і NFC. Загалом, все те, що виділяє цей смартфон серед інших бюджетників. Девайс отримав безліч флагманських функцій, а його ціна зробила його дуже популярним.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.