Компанія BOE, яка є на сьогоднішній день одним з основних конкурентів Samsung Display, підготувала декілька нових продуктів і продемонструвала їх на спеціалізованій виставці, присвяченій дисплеям. Звичайно ж, головною родзинкою виставки стали не круті дисплеї з яскравими характеристиками і якістю 8К. Родзинкою стали гнучкі смартфони, які здивували публіку.

Так, був показаний прототип гнучкого дисплея, який згортається в трубку. У розгорнутому стані (екран виходить дуже довгим) він володіє діагоналлю екрана 12,3 дюйма, а коли пристрій знову згортається, то воно можна порівняти за розмірами з 7-дюймовим планшетом. Звичайно ж, це не остаточна версія продукту, і компанія просто показала свої можливості. Але в теорії, цей виробник дисплеїв може поставляти гнучкі компоненти для смартфонів, які будуть змінювати форму. Приміром, Huawei вже готова представити гнучкий смартфон, а Sony і Motorola на шляху до створення прототипів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки що лише прототип здатний демонструвати зображення, але не підтримує сенсорне введення.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.