Відомий аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) опублікував свіжий прогноз, в якому описуються смартфони iPhone 2020 модельного року. Схоже, про нових iPhone 2019 року, які покажуть публіці вже у вересні, ми вже все знаємо. тепер почалися прогнози і витоку про смартфонах від яблучної корпорації, вихід яких традиційно запланований на вересень 2020 року.

Аналітик стверджує, що всі три нові моделі iPhone, які вийдуть в 2020 році, отримають OLED-дисплеї. Модель з екраном діагоналлю 6,1 дюйма стане спадкоємицею iPhone XR 2019 і буде підтримувати мобільні мережі четвертого покоління. Схоже, компанія і далі буде випускати “бюджетну” модель iPhone, вартість якої сягає 800 доларів на початок продажу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Старші моделі з екранами діагоналлю 6,7 і 5,4 дюйма отримають підтримку мереж п'ятого покоління. Варто додати, що iPhone XS має екран діагоналлю 5,8 дюйма, а у iPhone XS Max екран характеризується діагоналлю 6,5 дюйма. Виходить, що шанувальники невеликих смартфонів отримають більш компактну модель, а фанати великих екранів зможуть придбати смартфон з ще більшою діагоналлю. Компанія почула прохання користувачів, які люблять компактні моделі смартфонів, але не хочуть розлучатися з iPhone.

Мін-Чі Куо говорить, що власний модем 5G у Apple не буде готовий до 2022 року. У випадку, якщо компанія знайде постачальника готових 5G-чіпів, вони з'являться вже в наступному році.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.