В месенджер Telegram додадуть нову функцію, за допомогою якої користувачі зможуть спілкуватися і знайомитися в безпосередній близькості один до одного.

Тепер будь-яка людина, може створити в додатку власний геочат, вказати його тематику, місце та вибрати радіус геолокаціі в межах від 100 метрів до 6 кілометрів. Інші учасники чату отримають повідомлення про те, що поблизу хтось почав розмову.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Геочати з'являться в додатках Telegram на Android, iOS вже в наступному оновленні. Крім того, розробники пояснили, як працюють геочати:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вся переписка буде доступна кожному. У геочатах будуть користувальницькі мітки, які називаються "checkins". Це службове повідомлення, про те, що користувач з'явився в місці, прив'язаному до геочату.

Кількість учасників користувачів буде необмежена. При цьому, коли приєднуються нові учасники, старі можуть бути видалені з кінця списку.

Наголошується, що анонімність платформи при новій функції збережеться. Автоматично ці чати відключені, тому їх доведеться включити вручну.

Нагадаємо, Google готує новий месенджер.

Як повідомляв портал Знай.uа, Павло Дуров розкритикував головного конкурента Telegram - месенджер WhatsApp.

Також портал Знай.uа писав, що в Telegram з'явилася функція архівування чатів.