З появою месенджерів така послуга, як SMS, практично перестала користуватися популярністю в багатьох країнах світу. Причому причин для цього є декілька, і вони досить вагомі. Приміром, користувачам доведеться платити за кожне повідомлення, а також в СМС можна надсилати текстові повідомлення. Набагато швидше зробити це з допомогою месенджерів в мережі інтернет. Однак, Google вирішила відродити старі добрі СМС-ки.

Google вирішила, що зуміє надати користувачам Android можливість обмінюватися безкоштовними повідомленнями навіть без підключення до інтернету. Це стане можливим завдяки освоєнню стандарту передачі текстових повідомлень RCS.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За великим рахунком RCS можна назвати аналогом iMessage від Apple, який дозволяє писати безкоштовні повідомлення при наявності інтернету, а при його відсутності - відправляти платні SMS-повідомлення. Система досить цікава, і в будь-якому разі при відправленні повідомлення система буде допомагати вам економити величезну кількість грошей. Коли система з'явиться на смартфонах користувачів - невідомо. Тепер і на вулиці Android-юзерів буде свято.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.