Перевірений індійський інсайдер Мукул Шарму (Mukul Sharma) опублікував на своїй сторінці в Twitter кілька якісних рендерів смартфона Google Pixel 4.

Схоже, камера Google Pixel 4 все ж буде розміщена в квадратному блоці, як у нових смартфонів iPhone, які будуть представлені у вересні. Однак конфігурація модулів напевно буде зовсім інший. Інсайдери стверджують, що смартфон покажуть публіці вже в жовтні 2019 року, і він точно буде з подвійною камерою. Це означає, що компанія вже не так довіряє своїй нейромережі, яка займалася обробкою фото з одинарного об'єктива.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..."
Показати ще

Крім того, не варто забувати про те, наскільки талановиті програмісти працюють в Google, адже саме завдяки їх старанням одинарна камера попередніх трьох покоління Google Pixel регулярно визнавалася кращою на момент виходу нової моделі. Враховуючи, що смартфон від пошуковика перевершив смартфон яблучної компанії в режимі нічної зйомки, подвійна камера буде працювати набагато краще, так що Apple необхідно придумати щось краще.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.