На Марсі виявлено незвично високі рівні метану. Вчених дуже зацікавило це явище, оскільки такі дані можуть свідчити про можливість життя на Червоній планеті.

Про це повідомляє The New York Times.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Марсохід NASA Curiosity виявив на поверхні планети високий вміст метану, що може свідчити про існування мікроорганізмів на планеті,
Вчені взяли проби повітря 19 червня. Через два дні після проведення необхідних аналізів, дослідники запросили додаткову інформацію з марсоходу. Результати додаткових досліджень будуть готові вже 24 червня.

Сонячне світло і хімічні реакції руйнують молекули метану протягом кількох століть, тому вчені не виключають, що він був проведений відносно недавно. В той же час є ймовірність, що метан перебував у надрах планети протягом мільйонів років, і виходить на поверхню крізь тріщини.
У NASA заявили, що для підтримки наукової цілісності команда проекту продовжить вивчати дані перед тим, як підтвердити результат.
Нагадаємо, на Землы виявили позаземну істоту. Тіло мініатюрного прибульця не перевищує 10 см, і воно добре збереглося.
Як повідомляв портал Знай.ua, пілоти ВМС розповіли про зустріч з НЛО та показали унікальні відеодокази.

Також Знай.ua писав про те, що уфологи вже давно говорять про те, що прибульці крадуть на нашій планеті землю, воду та інші природні ресурси. Можливо, тепер представники позаземної цивілізації взялися за шотландське озеро. Якщо це дійсно так, потрібно знайти відповідь на питання, чому вони вибрали саме це місце, і які цілі вони переслідують.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще