Apple терміново відкликає MacBook Pro з Retina-дисплеєм, випущені в середині 2015 року. Це пов'язано з підвищеним ризиком спалаху батареї. Схоже, компанія не до кінця перевірила свої акумулятори, які встановлюють на ноутбуки.

Це стосується ноутбуків, які продавалися з вересня 2015 року по лютий 2017 року. Якщо ваш MacBook Pro підходить під опис, то ви можете звернутися в авторизований сервісний центр, і вам замінять акумулятор. Також ви можете перевірити, претендує ваш ноутбук на безкоштовне обслуговування, за серійним номером. Втім, ризики це не скасовує. Є ймовірність, що ноутбук може запалитися, як це вже було з вибуховим Galaxy Note 7, які встиг спалити автомобіль, приватний будинок. Після безлічі інцидентів аеропорти заборонили заходити в літак з цим гаджетом. Будемо сподіватися, що Apple така доля не торкнеться.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Apple не розповіла, з чим може бути пов'язаний перегрів акумуляторів. У червні минулого року компанія запустила програму безкоштовної заміни клавіатур MacBook і MacBook Pro, випущених в 2015–2017 роках. Однак, клавіатура не несе такої загрози, як акумулятор, який може спалахнути в будь-який момент.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.