Xiaomi оголосила про створення нового бренду CC, в рамках якого будуть виходити оригінальні смартфони для молоді. Їх відмінною рисою стане яскравий дизайн, що йде в ногу з часом, а також кращі технології фотозйомки. За камери будуть відповідати розробники поглиненої раніше компанії Meitu. Схоже, компанії мало успіху компанії Redmi, яка займається випуском бюджетних смартфонів, які в підсумку розлітаються як гарячі пиріжки. У всякому разі, корпорація Xiaomi сподівається, що новий бренд зможе повторити успіх компанії.

CC означає “Сһіс & Cool”. Основа цього бренду — молода команда творчих людей з великими знаннями в області образотворчих мистецтв. Вони будуть створювати унікальні гаджети для тих, хто не боїться сміливих рішень і підтримує самовираження у всіх його проявах. Втім, такі смартфони сподобаються далеко не всім, і навіть серед молоді. Гаджети можуть сильно виділятися від інших, що може зіграти з компанією злий жарт.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Першою моделлю бренду може стати СС9. Це буде аналог Xiaomi Mi 9 з оновленим дизайном і, ймовірно, масою програмних змін. Коли девайс з'явиться на прилавках - невідомо. У всякому разі, смратфон будуть продаватися за копійки, як гаджети Redmi.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.