Прихильники конспірології впевнені, що через тиждень на Землі почнеться Апокаліпсис. Кінець світу мешканці смертоносної Нібіру влаштують вже 2 липня — вони випробують на людстві зброю, яка вражає нервову систему. І в результаті на нашій планеті настане глобальна паніка.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

Так, кілька днів тому американські уфологи зафіксували НЛО в районі Тихого океану. Об'єкт циклічно занурювався у воду, а після з'являвся на поверхні. Цей примхливий випадок викликав паніку у уфологів. Вчені прийшли до висновку, що це прибульці з Нібіру, і налаштовані вони не дуже дружелюбно.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Справа в тому, що, побачивши НЛО, у одного з уфологів стався напад панічної атаки. Конспірологи вирішили, що в Америку висадилися мешканці планети Нібіру, щоб випробувати свою нову психотропну зброю, яка діє на психіку людей, викликаючи панічні атаки, депресію, страх.

Нагадаємо, кінець світу за Хокінгом: виживуть 20%, ресурсів вистачить лише роботам.

Як повідомляв Знай.uа труп маленького інопланетянина шокував науковий світ: унікальні фото.

Знай.uа писав, на Землі знайшли малюка-прибульця, який стежив за кожним із нас: ці знімки відкрили очі всьому світу.