Ілона Маска вважають великим мислителем сучасності. Свої роздуми він часто викладає у соціальну мережу Twiiter. Кажен його твіт привертає увагу у все більшої і більшої кількості людей. Але, нещодавно, він приголомшив світ неймовірною заявою.

Ілон Маск
Ілон Маск

21 червня всесвітньовідомий мільярдер, Генеральний директор SpaceX і Tesla підняв настрій в Інтернеті, прокоментувавши пост в Твіттері, в якому він висловив свою думку про стан людського населення та його майбутнє.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пост, на який відповів Маск повідомляє, що чисельність населення в 2050 році складе 9,34 мільярда чоловік, що, за деякими даними, занадто велике і буде мати неприємні наслідки для всіх жителів планети Земля.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але, Ілон авторитетно заявив, що він більше бачить проблему в тому, що до 2050 році людський вигляд почне старіти і, відповідно, зменшуватися. За його словами, наша популяція буде виглядати як перевернута піраміда, де підстава відображає кількість старіючих представників нашого виду, а її пік відтворює зменшена кількість молоді.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже не в перший раз Ілон Маск вирікає такі страхітливі населення планети думки. В 2017 році, знову ж таки в Твіттері, Маск сказав, що наше населення наближається до краху, "але це нікого не хвилює".

Нагадаємо, яким буде пікап від Tesla: думки експертів. Компанія готує до виходу черговий автомобіль.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск пішов з Твіттера: здали нерви. Маск здивував світ своїм рішенням.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів.