Компанія Mitsubishi Motors планує знову запустити виробництво моделі Lancer Evolution, яка вже стала культовою.

Наприкінці 2015 року Mitsubishi зробила прощальну версію Lancer Evolution — виконання Final Edition. Нових модифікацій моделі не очікувалося і взагалі не планувалося робити покоління культової машини, але зараз ситуація, схоже, змінилася.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одинадцяте покоління можуть збирати на платформі "зарядженого" хетчбека Renault Megane RS. Таким чином модель стане спільною розробкою альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Седан отримає силову установку у вигляді дволітрового бензинового турбомотору і роботизованої трансмісії. Машину побудують на платформі CMF-C / D F4, яка вже в базовому варіанті буде оснащена повним приводом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поки точних даних про старт виробництва одинадцятого покоління Evolution немає, але очікується, що новий седан може з'явитися на ринку не раніше, ніж через три роки. У родині повинна з'явитися версія в кузові хетчбек.

Зазначимо, що "заряджені" седани Lancer Evolution пішли з ринку на десятому поколінні. Перша модель зійшла з конвеєра в 1992 році. Компанія не планувала створювати прямого наступника седану - замість цього розглядався варіант випуску "зарядженого" кросовера.

Додамо, що у 2017 році компанія Mitsubishi вже приймала рішення відродити серію Evolution — під такою назвою планували випустити електричний кросовер. Концепт автомобіля отримав назву e-Evolution і був представлений на автосалоні в Токіо. Однак, далі концепту справа не пішла.

Нагадаємо, що Peugeot 3008 – комплімент водіям від французів: чому автолюбителі ставлять на спортивний хетчбек.

Як повідомляв Знай.ua, автогігант BMW, який відкликає в Європі 560 тис. автомобілів, виводить на ринок нового гравця - BMW 8-Series Gran Coupe 2020.

Також Знай.ua писав, що Volkswagen приємно здивувала користувачів електрокарів.