Україну просто заполонили машини на евробляхах, адже вони набагато дешевші. Але дешевизна зовсім не означає якість і є ряд автомобілів, які небажано купувати, якщо вони вже б/у.

Авто з Литви
Авто з Литви

Моделей, які краще не купляти, якщо вони старі і правда дуже багато і навіть в марках іменитих авто, повідомляє Новое время.

Нижче зібрана добірка з автомобілів, які краще не купувати уживаними, інакше ви проведете залишок днів тиняючись по СТО.

Subaru Tribeca

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Якщо брати в цілому, то машини Subaru вже давно зарекоменовали себе непоганим брендом. Автомобілі дуже надійні і володіють значним ресурсом, проте дороги і клопітно в зміст.

Subaru Tribeca великий кросовер з преміальними замашками, який багатьом подобається за презентабельний вигляд, непогану керованість і великий салон. Основними проблемними місцями є двигун, коробка та електрика. Двигун страждає постійним перегрівом, необхідно хоча б раз на рік чистити радіатор. А також, двигун дуже чутливий до якості палива

Ще однією перешкодою машини є свічки. Для цього двигуна їх випускали лише кілька виробників. У на водночас на різних сайтах цих свічок десятки варіантів.

Peugeot 607

Це великий седан преміум-класу, який коштує порівняно недорого, чим і приваблює багатьох.

Головні мінуси Peugeot 607 специфічна конструкція і надзвичайна рідкість машини. По результату ви отримуєте те, що не будь-матер буде братися за ремонт в разі поломки, адже ремонт часто буває дуже складним. А також, запчастини для цієї моделі також є дуже рідкісними і, звичайно, доступні тільки під замовлення.

Audi A8

Цей седан завжди був у пошані серед українців. Ця мшина безумовно довговічна і надійна. Але ця довговічність можетстоить вам чималих грошей.

Алюмінієвий кузов А8 зразок не повинен іржавіти. Але в місцях стиків зі сталевими деталями (а їх у конструкції вистачає) з роками починається електрохімічна корозія.

Ходова частина влаштована складніше, ніж у А6, частіше вимагає уваги, а деякі її елементи коштують набагато дорожче, ніж у молодших моделей концерну. Одна пневмопідвіска чого вартий.

Alfa Romeo 159

Багато хто вважає його найкрасивішим автомобілем в історії. Це досить класне і стильне авто для будь-якого цінителя, але воно ніколи не відрізнявся надійністю. Проблема всіх бензинових моторів Alfa Romeo 159 проводка. З-за проблем з нею машина може в&nbsp, один прекрасний день просто зупинитися на ходу.

Електрика — це справжня катастрофа. Тут ламається буквально все. Склопідйомники, компресор кондиціонера, система курсової стійкості, система ABS, датчик рівня кузова, навіть підрульові важелі та центральний замок.

Нагадаємо, власників "євроблях", які не встигнуть розмитнити автівки до 23 травня, чекають гігантські штрафи. Не оминуть санкції навіть тих власників, які не користуються машинами, їх шукатимуть по електронній базі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українським водіям повідомили зміни щодо автоцивілки. Тепер на вимогу патрульним документ можна пред'явити в електронному вигляді.

Також Знай.ua писав про те, що українцям повідомили гарну новину: за ями на дорогах можна отримати компенсацію. Юристи розповіли з кого вимагати та як отримати відшкодування.