Після того, як Ілон Маск підтвердив, що на офіційному тизері Tesla Pickup зображена передня частина пікапа, а не багажне відділення, фанати бренду розвинули бурхливу активність і представили відразу декілька варіацій на цю тему. Деякі користувачі навіть візуалізували своє уявлення автомобіля майбутнього, і виклали свої творіння в мережу.

Масла у вогонь також підлило завуальоване опис новинки від Ілона Маска:

“Він буде неймовірно функціональним з точки зору вантажопідйомності і при цьому виглядати просто приголомшливо — але зовсім не так, як “нормальні” пікапи. Він буде виглядати в стилі наукової фантастики. Це означає, що по дизайну він підійде далеко не кожному”. Схоже, Маск натякає публіці на те, що він буде виглядати футуристично, що гарантовано зробить його популярним, якщо він виявиться таким же крутим, яким його уявляє Маск.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що дизайнер з youtube-каналу TheSketchMonkey виклав свої роздуми і спроби створення дизайну у вигляді 20-хвилинного ролика, так що якщо у вас є зайвий час і зацікавленість, то ви можете вивчити і це джерело. У будь-якому випадку, відомо лише те, що новинку представлять вже в 2019 році, і швидше за все вже восени.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.