Японський автовиробник продовжує публікувати нові дані про своє електромобілі Honda e, після дизайну, варіантів кольору і відеокамер замість бічних дзеркал ми нарешті дізналися параметри електричного двигуна. Втім, деякі користувачі купили б його тільки за футуристичний зовнішній вигляд.

Його потужність склала 110 кВт (150 л. с.), а крутний момент — 300 Нм, що вельми непогано для електромобілів даного формату. Наприклад, нові електромобілі Peugeot e-208 і Opel Corsa-e оснащується електродвигунами потужністю 100 кВт (136 к. с.), а більш компактні Skoda Citigo-e iV і Seat Mii Electric — потужністю всього 61 кВт (83 к. с.). Це означає, що автомобіль зможе не тільки проїжджати довгу дистанцію, але і швидко розганятися, а також показувати відмінну динаміку на дорозі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як ми вже повідомляли, електромобіль Honda e також оснастять акумулятором ємністю 35,5 квтг запасом ходу 200 км, рідинним охолодженням і підтримкою швидкісний зарядки в режимі “від 0 до 80% за 30 хвилин”. За ємності батарей і запасу ходу модель програє всім чотирьом вищеперелічених моделей електромобілів. Однак, його ціна не буде захмарною, як у Tesla.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.