Норвежець Бьорн Нуланд, про який ми вперше написали ще в 2015 році, встановив черговий електромобільна рекорд — з допомогою своєї нової Tesla Model 3 Long Range AWD водій подолав дистанцію в 2781 км (1728 миль) за 24 години. Схоже, тепер популярність Tesla сильно зросте.

Будь-хто, хто хоча б мінімально розбирається в даній сфері, напевно розуміє, що для досягнення такої позначки необхідні не тільки акумулятори високої ємності, але і швидкісні зарядні станції, які зможуть максимально швидко поповнити заряд батарей. До того ж, необхідно постійно бути в русі, що позначається на стані водія.

Саме тому автор рекорду використовував станції мережі IONITY, які потенційно здатні видавати потужність заряду до 350 кВт. Це досить потужні зарядні станції, які можуть зарядити акумулятор авто буквально за десятки хвилин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В якості тестового треку рекордсмен використав німецькі автобани без обмеження швидкості, на яких вдавалося утримувати швидкість близько 170 км/год більшу частину часу (середня швидкість за 24 години склала 115 км/год).

Звичайно ж, водіїв було троє, щоб втома людини не позначилася на результаті.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.