Єгиптолог з Франції знайшов самого справжнього живого прибульця в одній з таємних кімнат в єгипетській піраміді. Схоже, цього разу все серйозно.

Луї Капар знайшов інопланетянина абсолютно випадково під час проведення чергових розкопок ще однієї піраміди. Звичайно ж, приховати це від користувачів мережі в нього не вдалося.

Та таємна кімната, в якій знайшли інопланетне істота, була засекречена і прихована від людського погляду. Якщо вірити словами фахівця, під час виявлення прибулець був абсолютно живий, але при цьому перебував у стані анабіозу. Іншими словами, його організм був практично заморожений, але він перебував у свідомості.

Поруч з інопланетянином вдалося знайти достатньо старий папірус, на якому знаходилися давні письмена. Після того, як знахідка була розшифрована, вченим вдалося з'ясувати, що інопланетне істота прибув на нашу планету ще в той час, коли Єгиптом правил фараон Хуфу. Не варто і говорити, що це було дуже давно.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з цим дивним знахідкам, стародавні єгиптяни тісно співпрацювали з різними позаземними цивілізаціями. Це цілком логічно, так як побудувати піраміди, які опинилися герметичними з використанням величезних блоків ідеальних розмірів - неможливо. Технічний прогрес був настільки малим, що без прибульців таких будівель зробити не вийшло.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.