Нове дослідження Symantec виявили небезпечну вразливість Media File Jacking, яка зачіпає месенджери WhatsApp і Telegram для Android.

Недолік безпеки впливає на WhatsApp для Android за замовчуванням і Telegram для Android, якщо включені певні функції. Це відбувається по закінченні часу між моментом, коли мультимедійні файли, отримані через програми, записуються на диск, і коли вони завантажуються в користувальницький інтерфейс чату додатків для використання. І хоча ця вразливість не залежить від месенджерів, з допомогою проломи в захисті Android будь хакер може отримати доступ до даних користувача.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зазначимо, що хакер може втручатися в роботу смартфона користувача без його відома, так що прямо зараз ваш смартфон можуть зламувати.

Подивимося, чи зможе Google виправити цю помилку найближчим часом з допомогою відновлення системи.

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, яка має прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків. Відзначимо, що новий месенджер дозволяє користувачам спілкуватися без використання мережі інтернет.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.