Розробникам стали доступні четверті бета-версії iOS 13, iPadOS 13, macOS Catalina, tvOS 13 і watchOS 6. Крім цього, нова ОС має в собі ще величезна кількість багів, які компанії належить виправити аж до вересня, оскільки саме після презентації iPhone 2019 покажуть нову ОС, яка стане доступною для звичайних користувачів.

Оновлення macOS Catalina не включає яких-небудь серйозних змін, крім поліпшення продуктивності і виправлення багів.

Нове у четвертій бете iOS 13 і iPadOS 13:

- Зменшився розмір меню для додатків на головному екрані iOS і iPadOS.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

- З'явилася опція “Змінити порядок додатків” при тривалому натисканні на додатки в iOS і iPadOS.

- Змінено значок голосових повідомлень.

- Поліпшений відгук 3D Touch.

- Усунено баг, через який можна було отримати доступ до паролів для сайтів і без Face ID або Touch ID.

Так, всі ці зміни малопомітні, але саме на таких і тримається вся ОС.

Очікується, що публічні бета-версії будуть доступні найближчим часом.

Нагадаємо, що хакери навчилися зламувати будь акаунт Instagram. Що дивно, хакери не зламують соцмережу, а лише користуються уразливими, які не змогла виправити компанія Facebook. Зазначимо, що на сьогоднішній день хакери обіцяють зламати будь-який аккаунт всього за 150 доларів, так що ваші дані під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google, яка займається розробкою Android 10.0 Q, опублікувала список смартфонів, які зможуть оновитися до актуальної версії прошивки. Втім, варто відзначити, що серед смартфонів у списку більшість тих, які з'явилися на ринку ще в 2019 році.

Також Знай.uа писав, що компанія Google готує власну соцмережу. Втім, вона відрізняється від Facebook і Instagram. Замість набридливих фотографій і новинних стрічок спільноти, які будуть мати спільні інтереси. Таким чином, компанія хоче обігнати Instagram за популярністю, якщо це взагалі можливо.