Компанія Xiaomi, за словами індійського інсайдера Ішана Агарвала (Ishan Agarwal), найближчим часом анонсує кілька нових продуктів. Схоже, мова йде не тільки про смартфонах, але і портативних акумуляторах.

Виробник готує два портативних акумулятора під брендом Redmi. Новинки вийдуть з назвою Pro Powerbanks і отримають ємність батареї на 10 000 маг і 20 000 маг. Ціна пристроїв поки невідома, але можна припустити, що вона буде в районі 15-20 доларів США. Враховуючи, що цінники на гаджети від бренду Redmi непристойно низькі, популярність цих аксесуарів просто гарантована.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наступний новий продукт — навушники Xiaomi Mi Noise Cancelling Bluetooth Headset. Судячи з назви, це буде бездротова модель з функцією шумозаглушення звуку. Швидше за все, цінник теж не буде перевищувати 50 доларів.

Нагадаємо, що китайці вирішили здивувати публіку, і представили світу перший электропикап, ціна якого близько 19 тисяч доларів. Це означає, що цей автомобіль зможе дозволити собі величезну кількість водіїв. Правда, у нього є кілька недоліків. Приміром, максимальна швидкість автомобіля обмежена до 110 кілометрів на годину, а запас ходу всього лише 250 км без підзарядки. Втім, за таку ціну доведеться платити, і точно не грошима.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, якими будуть iPhone 2020 року. Серед всього варто відзначити 3D-камеру, яка підніме якість фото на новий рівень. Схоже, у звичайних дзеркальних камер з'явиться серйозний конкурент. Враховуючи, що і без цього вони не користуються величезною популярністю на сьогоднішній день, у них просто немає шансів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple планує випустити новий сервіс з підкастами. Тепер же яблучна корпорація хоче скласти конкуренцію Spotify.