Однією з найбільш популярних і поширених настільних операційних систем є Windows 10. Вона вийшла ще влітку 2015 року та регулярно отримує оновлення.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Багато користувачів гаджетів на даній операційній системі стикаються з тим, що рано чи пізно Windows 10 починає працювати некоректно. Це може відбуватися з багатьох причин. Однак існує універсальне рішення.

На офіційному сайті Microsoft з'явилася рекомендація. Так, основною помилкою, яку здійснюють користувачі операційної системи є те, що в разі збоїв і зависання вони чекають, коли ОС сама все виправить.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У компанії порекомендували навпаки, діяти самостійно. Корпорація пропонує перезавантажити електронний прилад і після його включення переконатися в тому, що запущені програми, в тому числі і в фоновому режимі, необхідні тільки для виконання поточного завдання програми.

Відзначається, що багато користувачів Windows 10 не звертають уваги на дане правило і відразу відкривають десятки програм, в результаті чого гаджет починає сильно гальмувати.

Нагадаємо, Xiaomi показала смартфон за 7 000 доларів.

Як повідомляв Знай. ua, первый в мире смартфон без вырезов и дырок в экране.

Також Знай. ua писав, що визначений найпопулярніший смартфон в США.