Незабаром після перших натяків керівництва Xiaomi про начинку смартфона Mi Mix 4, по мережі поповзли чутки про швидке релізі пристрої - за найсміливішими прогнозами, реліз очікувалося вже в серпні 2019-го. Можливо, компанія випустить цей гаджет відразу ж після релізу Galaxy Note 10, який покажуть вже на початку серпня цього року. Цю інформацію взявся прокоментувати сам президент компанії, який особисто відповів шанувальникам бренду на питання про дату презентації майбутньої новинки.

Правда, глава компанії повідомив, що очікувати виходу гаджета в серпні не варто. Правда, це не означає, що смартфон не знаходиться в розробці. Практично щодня з'являються нові подробиці про флагмані майбутнього, тому що його вихід є лише питанням часу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Технічні характеристики Xiaomi Mi Mix 4 не оголошені. Апарату приписують вбудований дисплей сканер відбитків пальців, підтримку швидкої зарядки потужністю 100 Вт і камеру з оптичним зумом. Є дуже велика ймовірність, що гаджет отримає 5G-модем.

Точна дата анонсу і ціна Xiaomi Mi Mix 4 не оголошені.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.