Компанія Google збільшила розміри виплат розробникам за знайдені вразливості. Суми виплат зросли в 2–3 рази. Схоже, компанія настільки впевнена у своїй продукції, що готова озолотити кожного, хто знайде нові уразливості в Google Chrome.

Розмір заохочення залежить від обсягу виконаної роботи, критичності знайденої уразливості і якості виконаного звіту. Звичайно, знайти величезну вразливість не так вже й просто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Отже, максимальна сума виплати за звіт про звичайну уразливості тепер становить $15 тисяч. Раніше платили втричі менше - $5 тисяч. За докладний звіт ЗА прикладом, що використовує уразливість, виплатять до $30 тисяч. Погодьтеся, навіть на сьогоднішній день це величезна сума.

Максимальну винагороду можна отримати за уразливості, які можуть скомпрометувати Chromebook або Chromebox в гостьовому режимі через Chrome OS. Раніше за них виплачували $100 тисяч, зараз $150 тисяч. Ці цифри просто шокували хакерів, які тут же почали шукати уразливості браузера.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.