Ілон Маск заявив, що запускає нові сервіси Tesla та зарядки Supercharger на території Східної Європи в максимально короткі терміни. І вже зовсім скоро вони з'являться в Україні.

Компанія Tesla планує розгорнути мережу швидких зарядок бренду Supercharger в Україні. Про це повідомляє electrek.co.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Tesla офіційно почала розгортання нової технології Supercharger V3 з першої повної станції в Лас-Вегасі на цьому тижні і оновила свою карту майбутніх станцій Supercharger.

Наразі мережа Supercharger складається з 1533 станцій з 13 344 нагнітачами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Україні має з’явитися дві станції зарядки. Одну з них планують відкрити біля села Опарипси на Рівненщині на трасі М06 Київ-Чоп. Другу станцію планують побудувати на об'їзній дорозі Житомира.

Це хороша новина для українців, адже згідно з відомостями Єдиного державного реєстру транспортних засобів станом на 8 травня 2019 на території України зареєстровано 845 електрокарів марки Tesla і запуск швидких зарядок Supercharger значно допоможе автовласникам.

Нагадаємо, Маск приготував українцям гарну новину: сервіс Tesla вже у Варшаві – наступний Київ

Як повідомляв портал Знай.ua, Tesla б'є всі рекорди з продажу

Також Знай.ua писав, головний конкурент Tesla навчив електрокари "красти" енергію