На чому їздить Ілон Маск? Американський бізнесмен, як завжди в Твіттері, поділився інформацією про своєму гаражі. У ньому все виявилося досить передбачувано, однак не обійшлося без несподіванок. Дивно, що ніхто до цього не питав, на чому пересувається глава компанії електрокарів Tesla.

Відзначимо відразу, що, за словами бізнесмена, у нього немає знижок, пільг та інших привабливих умов, на яких він може придбати електромобіль Тесла за вигідною ціною. Здивовані? Для компанії важлива кожна копійка, тому доводиться тримати себе в руках. До того ж, Маск особливо не збідніє, якщо купить автомобіль за повну ціну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але це не завадило Маску наповнити свій гараж усіма актуальними автомобілями Tesla. Він користується Model 3 Performance, Tesla Model S у самої свіжої модифікації з мотором Raven і адаптивною підвіскою, Tesla Model X для поїздок з дітьми. Дивно, але у нього тільки автомобілі Tesla. Дорогі спорткари Маска не цікавлять.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.