Компанія Apple найняла Стіва МакМануса, який раніше обіймав посаду віце-президента по проектуванню в Tesla. Він став вже третім колишнім співробітником Tesla, який приєднався до каліфорнійському технологічному гіганту. Схоже, компанія Apple не може заспокоїтися, і все ж хоче випустити автомобіль власного виробництва. Втім, це цілком очевидно, оскільки компанія вже займалася розробкою такого автомобіля протягом багатьох років.

Що стосується нового співробітника, Стів МакМанус займався в Tesla питаннями проектування автомобільних інтер'єрів та екстер'єрів. У Tesla він пропрацював з 2015 року до середини 2019 року. До того він працював в інших великих і відомих автомобільних компаніях, таких як Aston Martin, Jaguar і Bentley & Land Rover. Після звільнення з Tesla він перейшов до Apple.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже давно ходять чутки, що Apple працює над власним самоврядним автомобілем в рамках свого проекту Project Titan. Правда, чуток про автомобілі вже практично немає.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.