Нам стало відомо про те, що вже зовсім скоро бренд Redmi запустить у продаж найкращий у світі телевізор по співвідношенню ціни і якості, а продавати його за копійки. Так, зокрема, цінник виявиться на рівні приблизно $ 250. Про нього стало відомо користувачам мережі ще кілька тижнів тому, і він вже встиг зібрати величезну аудиторію фанатів. І це не дивно, адже отримати наворочений телевізор за 250 доларів хочуть всі.

Глава компанії Redmi Лю Вейбінг опублікував в соціальній мережі Weibo повідомлення з інформацією про те, що вже ось-ось відбудеться офіційний анонс першого фірмового телевізора, який виявиться вкрай затребуваним з боку покупців за рахунок своєї низької вартості і, крім того, деяких інших особливостей. Звичайно ж, за такою низькою ціною телевізор з'явиться на ринку під брендом Redmi, який без цього користується величезною популярністю.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Новинка повинна отримати таке “залізо”, яке дозволить їй без будь-яких складнощів запускати фільми під 15 – 20 ГБ, але дозвіл матриці в цьому ТБ поки що, на жаль, ніхто не знає. Хочеться вірити, що мова йде про матриці 4K UHD, причому з підтримкою технології динамічного освітлення HDR. Втім, за 250 доларів особливо вибирати не доводиться. У будь-якому випадку, популярність телевізору гарантована.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.