Петербуржець Ярослав Гончаров, який створив додаток FaceApp, вперше після скандалу з персональними даними користувачів вирішив поспілкуватися з журналістами і вибрав для цього американський Forbes. Політика додатки дуже обширна, що завантажені в сервіс фотографії творець програми може продавати без ризику опинитися в суді. Користувачі самі відправляють фотографії, погоджуючись з політикою.

Він підтвердив, що поточна версія угоди надає FaceApp майже повне право власності на завантажені фотографії і дозволяє їй використовувати, змінювати і продавати знімки, як компанія вважатиме за потрібне.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак, творець сервісу каже, що вони цією можливістю не користуються, і нічиї фотки вони не продають. Однак, вірити цьому точно не варто, так як продаж особистих даних мільйонів користувачів дорого окупається, і такої можливості підзаробити навряд-чи хтось втратить.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.