Засновник і виконавчий директор американської компанії з виробництва електромобілів Tesla Ілон Маск вигадав, чим зайняти водіїв заторах та обіцяє їм незабутні відчуття.

Ілон Маск розповів про те, що скоро водії електрокарів Tesla зможуть користуватися новим сервісом – вони зможуть дивись відео з YouTube або Netflix просто на моніторах в салоні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак так розважатись можна буде не весь час - сервіс буде доступний лише тоді, коли електромобіль не рухається або перебуває в заторі. Таким чином в Tesla подбали про безпеку застосування новинки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це Маск написав в своєму Twitter. Він також пообіцяв користувачам незабутні відчуття завдяки об'ємному звуку і зручним сидінням.

Нагадаємо, Tesla створить гігантського робота для збірки авто без руки людини

Як повідомляв портал Знай.ua, Tesla може збанкрутувати через 10 місяців, якщо не обзаведеться підтримкою інвесторів.

Також Знай.ua писав, компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, оскільки про цей проект багато говорили останнім часом.