Компанія Facebook збирається провести черговий ребрендинг популярних сервісів Instagram і WhatsApp, що належать їй. Додатки Instagram і WhatsApp будуть перейменовані. У їх назви додадуть уточнення "від Facebook". Тепер у Facebook вирішили піти ще далі і перейменувати Instagram і WhatsApp таким чином, щоб користувачам було відразу зрозуміло, кому належать ці сервіси.

Про це заявив прес-секретар Facebook Берті Томсон. За даними джерел, соцмережа таким чином планує поліпшити репутацію на тлі скандалів через виток персональних даних.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після того, як компанія Facebook придбала Instagram і WhatsApp, її засновник Марк Цукерберг обіцяв, що не буде втручатися в роботу дочірніх підприємств і дозволить їм розвиватися самостійно. Незабаром тиск Facebook на Instagram і WhatsApp став очевидним.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У минулому році через розбіжності з керівництвом свої посади залишили засновники Instagram, а ще раніше співпрацювати зі своєю новою материнською компанією відмовилися засновники WhatsApp.

Нагадаємо, Google виявила в iPhone небезпечні баги: знищують смартфони на відстані.

Як повідомляв Знай.uа, Vivo показала смартфон з двома екранами: краще відразу три