В даний час все ігрове співтовариство чекає виходу на ринок такої ігрової приставки, як PS5 від компанії Sony, а її реліз відбудеться в 2020 році, коли всі бажаючі зможуть з нею в повній мірі ознайомитися, а також зробити покупку. Однак, інсайдери повідомляють, що компанія вже думає про розробку PlayStation 6, вихід якої однозначно відбудеться.

Враховуючи, скільки увагу до себе привернула PS5, яка навіть не з'явилася на прилавках, компанія зупинятися явно не планує.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомив глава ігрового підрозділу PlayStation Джим Райан, ще в 2012 році багато людей були впевнені в тому, що PlayStation 4 стане найбільшим провалом Sony, однак нічого такого не сталося. Більш того, за підсумками другого кварталу 2019 року дана ігрова консоль продана тиражем у більш ніж 100 млн штук, що дозволило їй стати найпопулярнішою приставкою в історії людства, обійшовши за популярністю навіть PS2. Це означає, що популярність консолей від Sony зростає, так що від прибутку велика корпорація точно не відмовиться.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.