Київська компанія Respeecher створила унікальний сервіс, здатний відтворити голос будь-якої людини. Проект українців вже вивчають в американському акселераторі Techstars.

Розробники отримали грант у розмірі 120 тисяч доларів. Про це розповів один із засновників проекту Дмитро Белевцов, передає видання ain.ua.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наш продукт дозволяє одній людині говорити голосом іншої без використання тексту. Наприклад, я зможу говорити голосом Барака Обами. Для цього алгоритм передає мою фразу і на виході через кілька хвилин отримуємо ту ж фразу, сказану голосом Обами, але з моєї інтонацією і емоційним наповненням", – пояснив Белевцов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що команда стартапу складається з 6 чоловік. У США на навчання відправилося троє авторів.

Крім того, компанія вже підписала контракти з кількома медіа і кіностудіями. З його допомогою можна змусити будь-яку історичну особу або знаменитість вимовляти текст його справжнім голосом.

Нагадаємо, вченим вдалося зафіксувати на фото, як виглядає смерть.

Як повідомляв портал Знай.uа, British Petroleum представить прототип батареї для електромобілів, які можна зарядити за 5 хвилин.

Також портал Знай.uа писав, що до Києва везуть всесвітньо відому виставку людських тіл.