Фанати продукції Apple завжди ретельно відстежують всі події які пов'язані з презентацією нових гаджетів компанії. Тим більш сенсаційним стало випадкове оголошення часом надходження в продаж нових моделей iPhone.



Інформацію про важливу дату початку продажів нового iPhone 11 «злив» президент японської телекомунікаційної компанії SoftBank Кен Мияучи. Вся справа в тому, що починаючи з 1 жовтня, в Японії приходить в силу новий закон, що змушує операторів продавати окремі пакети для отримання інтернету і мобільного зв'язку.


Під час важливої зустрічі з інвесторами Мияучи задали питання про те, яким чином компанія виконає цю умову після виходу смартфонів iPhone 11. Глава SoftBank сказав, що в компанії буде час на протязі 10 днів після надходження в продаж усмартфонов до вступу в силу нового закону. Потім представник компанії вибачився і зазначив, що він не повинен був надавати цю інформацію.

Шляхом простих математичних дій можна визначити, що дата продажу припадає на 20 вересня 2019 року. Рангьше так само надходила інформація про ціни на нові флагмани від Apple. Ціна топових iPhone 11 і iPhone 11 Max буде дорівнює 1292 і 1422 доларам, а смартфон, який стане заміною XR, оцінюється в 989 доларів.

Нагадаємо, Валентина Гафта підкосила інсульт.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа Луценко розповів, що робитиме після відставки.


Також Знай.uа писав про те, що відома росіянка загинула від хвороби.