Американський виробник зброї Raytheon в понеділок оголосив про поставку першого модуля середнього класу, глушника і радіолокаційного пристрою Jammer нового покоління для ВМС США, щоб почати наземні та авіаційні випробування.

Створення пристрою компанією Raytheon, Jammer Mid-Band було обрано військово-морським флотом США в 2013 році для заміни застарілих систем глушіння сигналу ALQ-99, використовувалися на борту атакуючого повітряного судна EA-18G Growler. У 2016 році військово-морський флот США уклав контракт з виробником на розробку і виготовлення нового покоління радіо глушників вартістю $ 1 млрд.

Згідно поточної інформації, компанія поставить 15 контейнерів EMD для тестування і атестації систем на працездатність, а також 14 аэромеханических контейнерів для сертифікації готовності до польотів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

NGJ-MB - це потужна і продумана бортова система електронного ударної зброї для истрибителей EA-18G. Вона буде захищати військово-повітряні сили, приховуючи літак, руйнуючи і порушуючи роботу радарів та пристроїв зв'язку.

Крім того, в третьому кварталі 2019 року Raytheon будуть використовувати новий модуль Prime Power Generation Capacity, встановлений на комерційних літаках Gulfstream, для проведення льотних випробувань з метою вироблення електроенергії та зниження ризиків у підтримку початкового процесу очищення польоту.

Працездатність і дизайн системи Raytheon NGJ-MB включають в себе здатність працювати в значно розширеному діапазоні, атакувати кілька цілей одночасно і використовує передові методи глушіння. Технологія також може бути застосована для інших місій і платформ.

Нагадаємо, в реанімації столичної клініки актор потрапив трохи більше тижня тому.


Як повідомляв раніше Знай.uа, мер Харкова Геннадій Кернс попросив активістів допомогти в боротьбі з наркотиками.


Також Знай.uа писав про те, що моторошна трагедія потрясла весь місто.