Стратегічний бомбардувальник B-52 Stratofortress прибув на військово-повітряну базу Тінкер для проведення капітального ремонту авіатранспортним комплексом Оклахома-Сіті після польоту на поромі з Сан-Антоніо, штат Техас.

Комплекс здійснює технічне обслуговування літаків C / KC-135, B-1B, B-52 і E-3; технічне обслуговування, ремонт і капітальний ремонт двигунів для ВПС, ВПС, ВПС, ВМС та іноземних військових.

Наголошується, що у літака з номером 61-001 зі складу 10-ї ескадрильї резервного командування ВПС США змінюються кріплення двигунів до крила в центральній його частині.

Проект, званий «молочної пляшкою», охоплює інспекцію і модернізацію секцій центрального крила, щоб зменшити втому металу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У програмі використовувалися в основному сполучні штифти, що мають розміри і форму, нагадують молочну пляшку, що в підсумку призвело до назви «молочна пляшка».

На веб-сайті ВВС США йдеться, що впродовж більше 60 років B-52 були основою стратегічних бомбардувальників США.

Перший B-52A полетів у 1954 році, а модель B надійшла на озброєння в 1955 році. Всього було побудовано 744 B-52, а останній B-52H був поставлений в жовтні 1962 року. Перший з 102 B-52H був доставлений в стратегічне повітряне командування в травні 1961 року. Модель H може нести до 20 крилатих ракет повітряного базування. Крім того, він може нести звичайні крилаті ракети, які були запущені в кількох непередбачених обставин, починаючи з 1990-х років з операцією «Буря в пустелі» і кульмінацією з операцією «Вроджена дозвіл» в 2016 році.

Нагадаємо, президент України блискавично відреагував на звірячу розправу з українськими героями на Донбасі.


Як повідомляв раніше Знай.uа, ватажків терористичної "ЛНВ" нахабно припхались в Станицю Луганську.


Також Знай.uа писав про те, що в мережу витекла інформація про вихід нового Iphone.