Очікується, що нове покоління смарт годинників Galaxy Watch Active 2 Samsung офіційно представить 7 серпня.

саме в цей день була запланована презентація нового смартфона – Samsung Galaxy Note 10. Тільки ось годинник компанія вирішила показати користувачам раніше.

Новий гаджет отримав оновлений інтерфейс OneUI, який при роботі використовує віртуальну рамку на Super AMOLED дисплеї. Завдяки чому збільшилася робоча площа екрану. При цьому розмір годин не змінився – Active 2 доступний в двох розмірах – 40 мм і 44 мм. Ремінець можна легко замінити.

Що вміє.

Як заявляють представники компанії, Galaxy Watch Active 2 отримали вдосконалений датчик серцевого ритму. Також новий гаджет отримав функцію електрокардіограми (ЕКГ) – раніше цим могли похвалитися Apple Watch 4.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Galaxy Watch Active 2 здатний відстежувати 39 різних типів тренувань. Приміром, оновлений Running Coach має 7 різних режимів з відстеженням в реальному часі (за допомогою GPS, барометра і акселерометра).

Нові годинники отримали хороший захист від води й пилу за стандартом IP68, тобто годинник можна не боятися надягати під час плавання.

Працюють годинник під управлінням операційної системи Tizen на базі чіпсету Exynos 9110 з 768 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ флеш-пам'яті.

Нагадаємо, на нараду прибули начальник Генерального штабу, представники ключових підрозділів ЗСУ і секретар РНБО.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Андрій Портнов дав відсіч неакуратним высказиваниям Давида Арахамии.


Також Знай.uа писав про те, що новий гаджет здатний витягувати звуки з рухів.