В 2019 в Україні зареєстрували 4035 електромобілів (3742 легкових і 293 комерційних), що на 53% більше, ніж за аналогічний період минулого року. За інформацією Укравтопром, 91% ринку електромобілів сформовані з б/у машин.

найпопулярнішим для українців є електрокаром Nissan Leaf - 1899 авто, на другому місці стоїть Tesla Model S, дану модель зарегестрировали 318 разів. На третьому місці залишається BMW i3 - 216 авто. За ними розташувалися Fiat 500e (178), Renault Zoe і Volkswagen E-Golf (154 шт).

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, компанії Razer і NIO об'єдналися для того, щоб випустити спеціальну версію електрокара ES6 Night Explorer Limited Edition. Він отримав яскравий дизайн від геймерського бренду і непогану начинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, компанія Tesla представила батарею Megapack розміром з транспортний контейнер, що призначена для організації великомасштабного" сховища енергії.

Також портал Знай.ua писав, компанія Porsche продовжує нарощувати число замовлень на свою першу електричну модель Taycan.