Житель Кропивницького Дмитро зумів подарувати друге життя єлектрокару Nissan Leaf. Цього вдалося досягти установкою нових батарей. Тепер електромобіль може проїхати більше, ніж самий крутий і дорогий Ніссан Ліф!

Відомо, що за заявленнім характеристиками Nissan Leaf здатний проїхати на одному заряді до 160 км. Так, ці показники не такі круті як в Tesla, але і підсумкова ціна набагато нижче.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

З часом ємність батарей знижується, тому заміна блоків виявилася актуальною. На місце колишніх осередків Дмитро встановив сучасні елементи LG Chem, які виявляються набагато ефективніше при тих же розмірах і вазі. Правда, заміна акумулятора обійшлася у 8 тисяч доларів.

У ході тестових заїздів було визначено, що запасу енергії достатньо для подолання 350 км у міському режимі, а на трасі - 300 км на швидкості до 100 км/год і 450 км до 60 км/год!

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.