Популярний YouTube-канал КРУЇЗ БЕЗ КОНТРОЛЮ випустив огляд новенької Tesla Model S, в якому розповіли про всіх крутих фішках даного електрокара. Немає сумнівів, що крутих нововведень в авто навалом.

Так, дизайн радує око, а під капотом знаходиться потужний акумулятор, який здатний розігнати автомобіль від 0 до 100 всього за 2 секунди. Цього більш ніж достатньо навіть для спорткара.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Втім, про всі цікаві деталі автомобіля можна подивитися на каналі КРУЇЗ БЕЗ КОНТРОЛЮ. Крім огляду Tesla, можна оцінити Toyota Camry і Nissan Juke, а кількість оглядів буде тільки збільшуватися.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.