Американський аерокосмічний гігант Boeing оновить парк Повітряних Сил самооборони Японії E-767 бортової системи попередження та управління літаками.

“Ми будемо модернізувати флот [літаків E-767], щоб допомогти йому контролювати і виконувати розвідку на довгі роки”, - повідомила компанія Boeing в Twitter.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В даний час японські Сили повітряної самооборони (JASDF) експлуатують парк з чотирьох літаків Boeing 767 Airborne Warning and Control System (AWACS). Літаки базуються в Хамамацу, Японія.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Літаки були поставлені Boeing в період з 1998 по 1999 рік. У відповідності з вимогами JASDF літак пройшов ретельну перевірку своїх навігаційних, комунікаційних та радіолокаційних систем. Тепер їх очікує поліпшення, які збільшать можливості літака під час операцій.

Літак E-767 здійснює моніторинг повітряного простору для забезпечення виявлення загрози літаків супротивника і ситуаційної обізнаності про дружні активах. Інформація, зібрана радаром, обробляється екіпажем місії і поширюється через різні канали передачі даних і системи зв'язку.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.